Tervetuloa!

KESÄ

Voit viettää kesäisiä päiviä leirintäalueella loikoen pehmeällä nurmella tai piipahten uimaan raikkaaseen jokiveteen tai vaikka vuokrata kanootin ja käydä melomassa luonnonkauniilla joella.

Uutuutena alueellamme on ulkouima-allas, joka on avoinna 20.6.- 31.8.  Pientä maksua vastaan voit nauttia auringonpaisteesta uiden tai lekotellen allasalueen aurinkotuoleissa. Baarissa voit nauttia virkistäviä juomia, jäätelöä tai pientä suolaista purtavaa.

Lapsille on tarjolla iso leikkikenttä useine trampoliineineen. Polkuautoja voi vuokrata vastaanotosta.

Illantullen on mukava saunoa huoltorakennuksen yleisissä saunoissa, mitkä ovat vapaasti käytettävissä jokaiselle alueella yöpyvälle tai voit tehdä tulet laavulle ja olla vain.

Jos loikoilu ei huvita, voit helposti tehdä retken joko pyöräillen tai vaikka kävellen Tornio-Haaparannan kauppoihin tekemään elämäsi ostoksia ja samalla nauttia erinomaisesta ruuasta keskustan ravintoloissa.

TALVI

Vastaanottomme sulkeutuu 30.9. mutta leirintäalueella voi yhä yöpyä varaamalla, joko sähköistetyn matkailuvaunupaikan tai talviasuttavan mökin.

Kesäkauden loputtua 30.9. yleiset saunat sekä lerintämökit laitetaan kiinni. Pieni huoltorakennus suihkulla, wc:llä sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspisteellä olvat talviasujien käytössä.

Varauksen voi tehdä Onlinenä tai Booking.comin kautta. Otamme varauksia vastaan myös sähköpostitse. Leirintäalueen puhelin päivystää sesongin ulkopuolisina aikoina klo 10-16.

Varaukset ja kyselyt:

Online varausjärjestelmä